Mikä on Ylistys.net?

Ylistys.net on Helluntaiseurakuntien musiikki ry:n tuottama lauluntekijöiden ja ylistyksenjohtajien kohtaamispaikka. Se on kanava, jonne kuka tahansa voi lisätä omia laulujaan. Se on myös väline, jonka avulla ylistyksenjohtajat voivat löytää uusia suomalaisia lauluja laillisesti ja ilmaiseksi.

Ylistys.net:in näky kohdistuu kolmeen asiaan:

1. Suomalaisten ylistyslaulujen tekijöiden tukeminen. Haluamme olla kanava, jonne kuka tahansa voi lisätä kaikkien saataville oman pöytälaatikkolaulunsa. Haluamme rohkaista lauluntekemistä opetusmateriaalilla ja käytännön avun tarjoamisella.

2. Suomalaisen ylistysmusiikin eteenpäin vieminen. Haluamme tarjota työkalun, jonka kautta ylistyksenjohtajat voivat löytää helposti uusia, laadukkaita lauluja.

3. Seurakuntien tukeminen. Haluamme tarjota seurakunnille välineen, jonka kautta voi saada laillisesti seurakuntien käyttöön sellaisia uusia lauluja, joiden materiaalin kopiointiin tai näyttämiseen ei tarvita mitään ylimääräisiä lupia. Tiesitkö että laulun sanojen näyttämiseen videotykillä tarvitaan lauluntekijän lupa? Kaikkiin palvelussamme oleviin lauluihin tämä lupa on jo annettu, eikä sitä tarvitse enää erikseen pyytää.

Ylistys.net toimii Helluntaiseurakuntien musiikki ry:n alla. Tukeaksesi tämän sivuston toimintaa toivomme että liityt yhdistyksen jäseneksi. Liittymällä jäseneksi tuet tätä sivustoa sekä saat mm. alennushintaan monia nuottikirjoja, opastusta tekijänoikeusasioissa sekä infoa seurakuntamusiikkiin liittyvissä asioissa. Liity HSM ry:n jäseneksi!